Byblos hotel in Saint Tropez

Afgelopen weekend waren wij op bezoek bij een mythisch hotel genaamd Byblos in Saint Tropez, Byblos is genoemd naar een Libanese stad waar Adonis and Aphrodite geliefden werden. De geweldige combinatie van de Griekse mythologie en de gekleurde provinciaalse huizen geeft dit Hotel een heerlijk Palace gevoel. Omringt met groen en veel gekleurde bloemen drinken we een rose wijn op het terras bij het zwembad, ik wil hier voor altijd blijven . . . .

Meer informatie is te vinden op de website van Byblos Hotel in Saint-Tropez

Last weekend we visited a mythical hotel called Byblos in Saint Tropez, Byblos is named after a Lebanese town where Adonis and Aphrodite became lovers. The great combination of Greek mythology and the colored provincial houses gives this Hotel a wonderful Palace feeling. Surrounded by greenery and many colored flowers we enjoyed a perfect rosé wine on the terrace by the pool, I want to stay here forever. 
De website van hotel Byblos in St Tropez

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *