Fotografie voor Prinsendonck Rotterdam

Premium Living

Mede vanwege de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen en de stijlvolle afwerking, genieten huurders van Prinsendock van ongekend wooncomfort. Er is privé parkeergelegenheid op eigen terrein en een fraaie gemeenschappelijke voortuin met zitgelegenheid en verlichting. Aan de achterkant bij het water vind je een buitenterras. Ook het interieur is ontworpen met een scherp oog voor detail en ademt luxe. Als kers op de taart biedt Prinsendock een gemeenschappelijke lounge en een state-of-the-art Technogym fitnessruimte. Beide ruimtes zijn uitsluitend bestemd voor huurders.

Deze woonbeleving is ongeëvenaard in Rotterdam binnen dit huursegment. Zonder overdrijven kun je spreken van een ware premium living experience.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *