Styling day voor Quiet Nederland met Jandino Asporaat en Harm Edens

Voor Quiet Nederland kreeg ik samen met fotograaf Rene Wouters de opdracht om Jandino en Harm te kleden in tweedehands kleding. Na een speurtocht kwam ik terecht bij de Reshare store in Tilburg en Breda waar ik ontzettend goed en vriendelijk ben geholpen (en zelf ook even wat jassen passen) met een koffer vol op weg naar Amsterdam naar het toffe Crane hotel Faralda.

We hebben een ontzettende leuke dag gehad en wat zagen ze er cool uit! Het gave blad is hier te bestellen:

Quiet-voorzitter Marieke van Bommel: ‘Jandino is een krachtig voorbeeld van de brug tussen arm en rijk. Hij weet hoe het is om weinig te hebben, maar spreekt ook de taal van de rijken. Hierdoor spreekt hij een ontzettend brede doelgroep aan. Quiet wil de kloof tussen arm en rijk dichten door vooral op te roepen om in actie te komen. Laat je rebelse kant zien, en doe iets. Vandaar dat het verhaal van Jandino zo mooi aansluit bij de Quiet-gedachte.’

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *