Paola Lenti furniture

Paola Lenti is an Italian designer with world fame and with her brand belongs to the absolute top in outdoor living. Paola Lenti creates architectural landscapes. The unique garden furniture collections radiate a natural elegance and are witness to the powerful interplay between a simple design and a balanced color palette. Advanced cord materials and upholstery form the basis of sophisticated garden furniture, accessories and even carpets.

Paola Lenti is een Italiaanse ontwerpster met wereldfaam en behoort met haar merk tot de absolute top in outdoor living. Paola Lenti creëert architecturale landschappen. De unieke tuinmeubelcollecties stralen een natuurlijke elegantie uit en zijn getuige van het krachtige samenspel tussen een eenvoudig design en een evenwichtig kleurenpalet. Vooruitstrevende koordmaterialen en stofferingen vormen de basis van geraffineerde tuinmeubelen, accessoires en zelfs tapijten.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *